Tuli kokeiltua uutta reseptiä ja hyvää tuli.

1 pkt kauramurotaikinaa

Tyrnikiisseli

2-3 appelsiinia

1,5 dl tyrnitäysmehua

2 dl vettä

1,5 dl sokeria

5 rkl maissitärkkelysjauhoja

3 keltuaista Jogurttikermatäyte

2 dl kuohukermaa

2 dl turkkilaista jogurttia

3 munaa

3/4 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

Valmista ensin tyrnikiisseli. Purista appelsiineista noin 2 dl mehua. Laita appelsiini- ja tyrnimehu, vesi, sokeri, maissitärkkelys sekä keltuaiset kattilaan ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna liedellä sekoittaen kunnes seos sakenee kiisseliksi. Nosta liedeltä ja jäähdytä.

Vatkaa jogurttitäytteen kuohukerma melko kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon jogurtti, munat, sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi. Laita jääkaappiin.

Kaulu tai painele kauramurotaikina piirakkavuoan, halkaisija 28 cm, pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa uunin alatasolla 200 asteessa n. 5 min.

Levitä puolet tyrnikiisselistä pohjan päälle. Levitä jogurttikermatäyte kiisselin päälle. Täytä lopulla tynikiisselillä.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa m 20 min. kunnes jogurttitäyte on hyytynyt ja pinta saanut hieman väriä.